ProPerformanceGroup

Leiderschap- en Management

Focus on Performance 1

In het ‘Focus on Performance’ programma laten wij managers goed in de spiegel kijken. Dit leidt tot inzichten voor persoonlijke en zakelijke groei. Op basis hiervan geven we heldere handvatten om de leidinggevenden én hun medewerkers effectiever én met meer plezier te laten werken. De medewerkers tevredenheid stijgt, beleid kan beter worden geïmplementeerd en verandering wordt makkelijker geaccepteerd.


Focus om Performance 2

Tijdens de training ‘Focus on Performance 2’ richten we ons vooral op úw persoonlijke stijl van leidinggeven. U leert het effect daarvan beter doorgronden en ontdekt alternatieven waarmee u uw ‘gedragsrepertoire’ met versterking van uw eigen persoonlijkheid effectief verbreedt. Er wordt dieper ingegaan op belemmerende overtuigingen en het vergroten van uw vrijheid van handelen.
 

Lees meer…

ProPerformanceGroup

SALES- EN ACCOUNT MANAGEMENT

ProPerformance begeleidt sales- en accountmanagement professionals met de groei van hun inzichten en vaardigheden door middel van een Commercial Excellence Program bestaande uit uiterst doeltreffende trainingen en workshops op gebied van vier verschillende ‘disciplines’.


1. Strategic Account Management Method (SAMM©)
Met deze training/workshop wordt geleerd om op structurele wijze de (eigen!) toegevoegde waarde op strategisch niveau van de klant verder uit te bouwen en ‘early involvement’ te realiseren.

2. Winning Complex Sales Opportunities© (WCSO©)
Een methode waarbij met een grondige analyse wordt vastgesteld hoe optimaal invloed uit te oefenen op de besluitvorming van de klant. De methode hanteert het ‘Buying Center’ -principe dat door Robbert van Velthuijsen bij de Erasmus Universiteit/ISAM wordt gedoceerd.3. Increasing Influence Selling Skills© (ISS©)
Hiermee leert u op praktische wijze de juiste commerciële vaardigheden persoonlijk én effectief toe te passen.4. Sales effectiviteit
In de training ‘Sales Effectiviteit’ wordt planmatig en doelbewust de rol van ‘trusted advisor’ in de volle breedte op een persoonlijke manier ontwikkeld.
 

Lees meer…

ProPerformanceGroup

TEAMBUILDING

De training met workshop kent een afwisseling van kennisoverdracht en oefeningen. Dit is van belang om de deelnemers ‘aan de botten’ te laten ervaren wat het samenwerken met anderen betekent. Tevens ontwikkelen zij extra inzicht in zichzelf en in anderen, wat een positief effect heeft op de samenwerking en het behalen van de bedrijfsdoelen.

Lees meer…

ProPerformanceGroup

PROJECT LEIDERSCHAP

Met een praktijkgerichte interactieve business simulatie worden kennis en vaardigheid op zachte factoren en de invloed die u daarmee kan uitoefenen op de harde factoren uiterst effectief ontwikkeld.

- Realistische, praktijkgerichte training.

- Praktisch toepasbare individuele- en groepsfeedback.

- Aanreiken en leren gebruiken van waardevolle ‘management tools’.

- Een duurzaam leereffect.

- Positieve beïnvloeding van alle facetten van een project.

Lees meer…

ProPerformanceGroup

ASSESSMENTS

Een assessment van ProPerformance biedt antwoorden op cruciale vragen waardoor u gefundeerd betere keuzes kunt maken. Met onze expertise recenseren wij uw kandidaten in een kort tijdsbestek doortastend in de context van het gewenste profiel.

Aan de hand van onze grondige assessments geven wij helder advies over beperkingen en mogelijkheden van uw huidige of toekomstige medewerkers.

Lees meer…